Членове

Фирми учредители

Фирмите учредители са европейски и български компании, лидери в своите сектори. Обединението им има за цел да допринесе за развитието на употребата на висококачествени медицински технологии и консумативи, които да са в полза на българския пациент. В тази секция можете да видите повече за всяка една от тях.

 

В Johnson & Johnson MedTech разполагаме с разнообразни експертни познания в областта на здравеопазването, за да променим бъдещето
на медицинските интервенции и даваме възможност на всеки да живее по най-добрия възможен начин.

Вече повече от век ние сме двигател на пробивни научни иновации, за да отговорим на незадоволени нужди и да преосмислим здравеопазването. В областта на хирургията, ортопедията, зрението и интервенционалните решения, ние продължаваме да помагаме да спасяваме животи и да създаваме бъдеще, в което решенията за здравеопазване са по-интелигентни, по-малко инвазивни и по-персонализирани. Нашите фокусни области включват хирургия, ортопедия и интервенционални решения.

Мислим смело. Действаме смело. Ние сме Медтроник. Ние водим глобалните здравни технологии и смело атакуваме най-предизвикателните здравословни проблем пред човечеството, като търсим и намираме решения. Нашата мисия е да облекчим болката, подобрим здравето и удължим на живота на нашите пациенти. Обединява ни глобален екип от 90 000+ души сразнообразни познания, ненаситно любопитство и желание да помогнем на всички нуждаещи се. Стараем се да създаваме необикновенното.
Helps.Cares.Protects HARTMANN е международна компания с над 200-годишна история в производството на медицински консумативи. Продуктовото портфолио е разделено в 4 области: Лечение на рани, Превенция на инфекции, Инконтиненция и Лични грижи. HARTMANN присъства в над 160 страни по целия свят. Главната цел на компанията е да подпомага работата и подобрява резултатите на здравните специалисти в грижите им за пациентите. HARTMANN е представена на българския пазар чрез търговско представителство от 2003 г. Работи с всички водещи здравни заведения и е пазарен лидер в превенцията на инфекции в операционна зала. Компанията предлага на българския пазар богато портфолио от продукти за лечение на труднозаздравяващи рани, продукти за инконтиненция и лични грижи. HARTMANN е партньор на световния производител на продукти за стомирани пациенти Dansac за Европа и представя продуктите ѝ на българския пазар.

Ние защитаваме и подобряваме здравето на хората по света.

Braun е един от водещите световни производители и доставчици на решения в сферата здравеопазването. B. Braun споделя задълбочените познания и богатия опит, натрупан от 1839 година досега. Продуктова гама, включваща над 5000 различни продукта, като 95% от тях се произвеждат от нас. Предлагайки допълнителни услуги и консултации, B. Braun се превръща в системен доставчик, който разработва най-добрите решения за пациенти в тясно сътрудничество със своите клиенти, допринасяйки значително за напредъка на медицината.

От 2006 година е създадено търговско дъщерно дружество в България, като 100% от капиталът принадлежи на Б.Браун Австриа Гмбх.

HEALTHCARE SOLUTIONS е официален представител за България  на различни компании предоставящи иновативни медицински технологии за ендоваскуларното лечение на сърдечни, съдови и неврологични заболявания.( Abbott Vascular, Abbott Structural Heart, Penumbra Medical, Shockwave medical,   Визията на Healthcare Solutions е посветена на предоставянето на най доброто технологично решение за лечение на социално значимите заболявания.

Политиката на компанията следва посоката на добре проследена комуникация между производителя на медицинските изделия по пътя си до ръцете на лекаря и последвалите резултатите при пациентите.

Стани член

Вижте повече за възможностите да станете наш член.